ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 14-11-2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και υπό την αιγίδα του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας διοργανώνει την 6η άσκηση συνεργασίας εθελοντικών οργανώσεων. 
Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί από τις 15:00 της Παρασκευής 05 Δεκεμβρίου έως 17:00 της Κυριακής 07 Δεκεμβρίου 2014, σε περιοχή του Νομού Ημαθίας και με αντικείμενα τα εξής :
- Ερευνα & Διάσωση σε ερείπια
- Ερευνα αγνοούμενων σε παραποτάμια περιοχή
- Διάσωση με πλωτά μέσα
- Χρήση σχοινιών 
Οι Εθελοντικές Οργανώσεις που θέλουν να λάβουν μέρος, να αποστείλουν μέχρι και την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 email στην διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα εξής στοιχεία : 
- Στοιχεία οργάνωσης
- Στοιχεία επικοινωνίας Υπεύθυνου Οργάνωσης (Τηλέφωνο & email)
- Αριθμό μελών που θα συμμετέχουν
- Επιχειρησιακό Τομέα δράσης
- Κατάσταση εξοπλισμού που θα διαθέτουν.
Η άσκηση θα αποτελεί προσομοίωση πραγματικών συνθηκών και κάθε οργάνωση θα πρέπει να φροντίσει να είναι αυτόνομη ως προς την Διοικητική Μέριμνα (Διαμονή σε σκηνές, σίτιση, επικοινωνίες).
Οι οργανώσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή θα ενημερωθούν για την μετακίνησή τους, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, την Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως 13:00. (τηλεφωνικά ή ασυρματικά ή με email). 
Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνώντας με τους: Κοτσαμπασίδη Αθανάσιο 6946-060610 – επιχειρησιακό υπεύθυνο της άσκησης ή με τους :
Νάκο Δημήτριο 6980-065811, και Βαιρλή Στέλιο 6951-940218.

Copyright (c) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ Design By exantas